ВАШИЯТ КРЕДИТ
sublogo Лого Кредиленд КРЕДИТ АВАНС КРЕДИТ ПЕНСИОНЕР ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Бърз потребителски кредит - месечни вноски

0700 20 700
КРЕДИЛЕНД Ви предлага потребителски кредит със  седмични вноски и потребителски кредит с месечни вноски.
 
Потребителски кредит със седмични вноски е разработен за физически лица, които получават доходите си на части през месеца, това може да са търговци, на които са им необходими оборотни средство, работещи, които получават ежеседмично възнаграждение или други лица, за които е по-удобно да се внасят по-често, но на по-малки на размер суми.
Потребителски кредит със  седмични вноски Ви дава възможност да изтеглите заем от 100 до 3000лв. Срокът за погасяване може да е от 12(дванадесет) до 52 (петдесет и две) седмици в зависимост от желаната от Вас вноска.
 
Потребителски кредит с месечни вноски Ви дава възможност да изтеглите заем в размер от 100 до 3000лв., като срокът за погасяването може да е от 3 (три) до 12 (дванадесет) месеца в зависимост от желаната от Вас сума. Този продукт е подходящ за лица, които получават месечен доход.
 
 
Можете да кандидатствате за потребителски кредит със седмични или месечни вноски  на място в някой от офисите ни; като се обадите на кредитния си консултант или като попълнете формуляра в дясно и натиснете „ Кандидатствай".
 
В случай, че сте одобрен можете да посетите офис на институцията, за да получите парите си.
 
Начините за плащане на заема са следните:
За всяко извършено от Вас плащане ще получите на посочения от Вас телефон за контакти SMS със сумата и датата на направената от Вас вноска. В случай, че платите, а не получите съобщение, Ви молим да се обадите на националния ни телефон 0700 20 700.
 
Като наш клиент Вие ще можете да проверявате състоянието на кредита си въвеждайки номера на кредита и ЕГН на титуляра в полето, намиращо се в горния ляв ъгъл на сайта.
 
Безплатна финансова консултация можете да получите на тел. 0700 20 700 или като се свържете On-line с наш сътрудник.
 
 

Кандидатствай за потребителски кредит с месечни вноски

МЕСЕЧНИ ВНОСКИ СЕДМИЧНИ ВНОСКИ
Сума
лв.
месеца
Период
Вноска 0.00лв.
ГПР (%) 0
Сума за връщане (лв.) 0ИНФОРМАЦИЯ
Проверка на кредит Вход за кредитни консултанти Новини и промоции Полезни документи Работа като кредитен консултант
ПРОДУКТИ
Кредит аванс Кредит пенсионер Потребителски кредит Ипотечен кредит
КРЕДИЛЕНД ЕООД
Общи условия За фирмата Офиси на Кредиленд